Honda vodna črpalka WT 40

3.139,00  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Honda WT40 vodna črpalka je vrhunska izbira za tiste, ki potrebujejo izjemno močno in vzdržljivo črpalko, ki se lahko spopade z zahtevnimi nalogami, vključno s črpanjem večjih trdnih delcev, kot so palice in gramoz, s premerom do 31 mm, brez zamašitve ali poškodb. Ta črpalka je idealna za najzahtevnejše gradbene projekte in odvajanje odpadnih vod.

Pridobite neobvezujočo ponudbo

Honda vodna črpalka WT 40

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

Šifra: WT40XK3DE Kategorije: , ,

Moč in Kapaciteta za Najzahtevnejše Naloge: S svojim zmogljivim motorjem GX390, ki zagotavlja neto moč 8,7 kW, ta črpalka črpa vodo s kapaciteto 1640 l/min (98,4 m³/h). To je izjemna moč, ki omogoča hitro in učinkovito črpanje.

Odpornost na Trdne Delce: Honda WT40 je zasnovana tako, da lahko brez težav obvladuje večje trdne delce, premera do 31 mm, ne da bi se zamašila ali poškodovala. To je ključno pri zahtevnih gradbenih projektih in pri črpanju odpadnih vod.

Robustna in Vzdržljiva za Ekstremne Pogoje: S svojimi dimenzijami 73,5 x 53,5 x 56,5 cm in maso 78 kg je ta črpalka pripravljena na delo v najtežjih okoliščinah. Njena trpežna konstrukcija zagotavlja dolgotrajno zanesljivost.

Visoka Sesalna Globina in Prilagodljiva Višina Črpanja: Ta črpalka ima sposobnost črpanja vode iz globine 8 metrov in prilagodljivo višino črpanja do 26 metrov. To omogoča črpanje na različnih razdaljah in globinah.

Nizka Hrupnost in Preprost Zagon: Kljub svoji moči ima črpalka nizko hrupnost 96 dBA pri 7 metrih razdalje, kar omogoča delo v sorazmerno tišini. Ročni zaganjač pa zagotavlja enostaven zagon motorja.

Honda WT40 vodna črpalka je nepogrešljiva pri najzahtevnejših gradbenih projektih in pri črpanju odpadnih vod, saj se lahko spopade z večjimi trdnimi delci, ne da bi se zamašila ali poškodovala. Zagotavlja zanesljivo in učinkovito delovanje v najzahtevnejših pogojih.

Avtonomija2 h
Blagovna znamkaHonda
Dimenzije (D × Š × V)73,5 x 53,5 x 56,5 cm
Dimenzije priklopov4″
Globina sesanja8 m
Hrupnost (7m)96 dBA
Kapaciteta (l/min)1640 l/min
Kapaciteta (m3/h)98.4 (m3/h)
Masa78 kg
MotorGX390
Neto moč motorja8.7 kW
Premer tujkov (mm)Ø 31
Prostornina rezervoarja6,1 l
Skupna višina črpanja26 m
ZaganjačRočni

Dodatne informacije

Teža78 kg