Kultivatorji-Prekopalniki

Stroji za obdelavo zemlje
Obdelovanje zemlje s kultivatorji Husqvarna in Honda je veliko lažje. Izberete lahko med veliko različnimi tipi kultivatorjev (prekopalnik).

Kultivatorji – prekopalniki

Ne glede na to ali morate prekopati travnate površine ali pripraviti grede za setev, ima Husqvarna ustrezene kultivatorje – prekopalnike za vas. V našem asortimanu imamo motokultivatorje z dvema sistemoma namestitve rezil – spredaj in zadaj nameščena rezila.

Motokultivatorji znamke Husqvarna in Honda

V trgovini Lopa lahko najdete motokultivatorje znamke Husqvarna in Honda. Motokultivatorji z zadaj nameščenimi rezili se uporabljajo za prekopavanje zbite zemlje in površin poraslih s travo. Motokultivatorji s spredaj nameščenimi rezili pa se uporabljajo za lažja dela, kot je priprava gredic za rože in gred na vrtu.

Zahvaljujoč lahkemu zagonu in motorjem z visečimi ventili lahko uporabljate vaš kultivator kadarkoli želite. Prav tako so izjemno enostavni z rokovanje, so zelo okretni in lahki za transportiranje in shranjevanje. Z udobnimi ročaji in dobro nameščenimi krmilnimi elementi je delo lahko, tudi v najtrši prsti. Velika kolesa za vožnjo pa zagotavljajo dober vlek na vseh površinah. Kultivatorji – prekoplaniki vam zagotavljajo varno, udobno in stabilno delo.

Protiutež poveča pritisk na kolesa in tako izboljša ravnotežje. Ščitnik pa usmerja zemljo in ostali material, ki ga izmečejo rezila vstran od vas. Vsi prekopalniki Husqvarna in Honda so izdelani za trdo delo. Motorji in prenosni sistemi so pa izdelani za dolgoletno intenzivno delo.

Cene

Znižani izdelki

Proizvajalec

Tip stroja