Pobiralnik listja

162,99  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Z edinstvenim pobiralnikom listja iz podjetja GARDENA, postane to opravilo nekaj, kar lahko opravimo hitro, tiho in udobno ter brez pripogibanja.

EAN: 4078500048675 Šifra: 3565-20 Kategorija: Oznaki: ,

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

Napredna rešitev za pobiranje odpadlega listja

Jesen ni čas le za sijoče barve listja, ampak tudi za pobiranje odpadlega listja. Da bi dobila nekaj zraka, mora biti vaša trata brez listja in odstranjevanje listja je lahko zelo dolgočasno. Z edinstvenim pobiralnikom listja iz podjetja GARDENA, postane to opravilo nekaj, kar lahko opravimo hitro, tiho in udobno ter brez pripogibanja. Prijetno brez napora.
Vso listje na tleh je mogoče zanesljivo pobrati zahvaljujoč izpopolnjenemu sistemu ščetk - skoraj brez hrupa, saj vse poganjajo roke, brez potrebe po motorju. Tako prihranite energijo in se zavestno odločite v prid trajnosti. Pobiralnik listja in trave je primeren tudi za pobiranje ostankov pokošene trave in ostankov po prezračevanju trate. Z enostavno nastavitvijo višine in prilagajanja tlem je mogoče vse enostavno pobrati. Delo na vrtu je res zabavno!
Ergonomsko oblikovan ročaj pobiralnika lista in trave omogoča enostavno potiskanje. Ko je zbirna košara polna, jo samo odstranite, izpraznite in nato preprosto znova pritrdite. Ko je delo končano, lahko pobiralnik listja in trave shranite na način, ki prihrani prostor. Visoko kakovost poudarja 5-letna garancija GARDENA

Dodatne informacije

Proizvajalec