Znižano!

EG4500 CL Regulacija D-AVR agregati

Original price was: 2.509,00 €.Current price is: 2.250,00 €. z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Poganjajo jih stabilni motorji GX zadnje generacije. Opremljeni so z D-AVR sistemom digitalne regulacije napetosti. Naša nova EG serija agregatov je namenjena profesionalni uporabi.

Pridobite neobvezujočo ponudbo

EG4500 CL Regulacija D-AVR agregati

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

NOVA GENERACIJA STABILNOSTI

Poganjajo jih stabilni motorji GX zadnje generacije. Opremljeni so z D-AVR sistemom digitalne regulacije napetosti. Naša nova EG serija agregatov je namenjena profesionalni uporabi. So zmogljivi in primerni za pogon najzahtevnejših profesionalnih uporabnikov. Izredno kvalitetna regulacija napetosti izhodnega toka D-AVR poskrbi za neverjetno kvaliteto proizvedene električne energije. Poleg pogona strojev praktično omogoča tudi napajanje elektronskih naprav. Pogonski motorji so izredno varčni in s povečano posodo za gorivo nudijo uporabnikom dolgo avtonomijo. Agregati so umeščeni v cevast okvir, imajo centralno umeščeno stikalno konzolo in so izredno enostavni za uporabo.

Maksimalna moč:4500 W

Delovna moč:4000 W

Električni tok: 17.4 A

Motor: GX390

Prostornina rezervoarja: 24 l

Delovna avtonomija: 9.5 ur

Dimenzije (DxŠxV): 68,1 x 53 x 57,1 cm

Masa: 79.5 kg

Hrupnost (7m): 81

Vtičnice: 2x šuko

Dodatne informacije

Teža20 kg
Proizvajalec

Tip stroja

4-taktni

Regulacija

AVR