Škarje za živo mejo

Velika izbira škarij na enem mestu

Živa meja je kot ogledalo vsakega lastnika. Urejanje žive meje je lahko prava nočna mora brez nepravilne opreme. V trgovini Lopa vam lahko ponudimo škarje za živo mejo različnih proizvajalcev in različnih tipov. V ponudbi Lopa lahko najdete največjo izbiro baterijskih in motornih škarij Husaqvarna, Gardena in Ego za živo mejo.

Škarje za živo mejo za enostavno in učinkovito rezanje

Obrezovalniki grmovja so idealni za dela na vrtu –  ne glede na to ali oblikujete majhen detajl, ki vedno pritegne poglede ali veliko in bujno mojstrovino. S škarjami za živo mejo boste lahko delali dolgo saj vam bodo obrezovalnik Husqvarna vedno in brez težav zagotavljali moč in zmogljivost. Delo z akumulatorskim strojem vas ne bo upočasnilo. Z našim lahkim in tihim akumulatorskim višinskim obrezovalnikom grmovja boste zahvaljujoč zmogljivem akumulatorju maksimirali čas dela.

Udobne škarje za živo mejo z vgrajenimi varnostnimi sistemi

Prepričani ste lahko, da bodo vaše škarje za živo mejo Husqvarna varen in udobne za rabo ter vsestransko uporabne. Zadnji ročaj je je nastavljiv, kar vam omogoča lažje obrezovanje vrhov in stranskih delov, z dolgimi rezili pa imate večji doseg. Zahvaljujoč nastavitvam bo pa delo manj utrujajoče. Večina škarij za živo mejo Husqvarna je opremljenih s samodejno povratnim stop stikalom.

To pomeni, da se za enostaven zagon stikalo za zaustavitev stroja samodejno pomakne v položaj za zagon takoj potem, ko ste zaustavili stroj. Tako bo vaš obrezovalnik grmovja pripravljen za rabo vedno, ko boste vi. Vaši delovni pogoji so naša skrb. Prav zato vlagamo toliko napora v podrobnosti glede ergonomije. Učinkoviti dušilci tresljajev absorbirajo tresljaje in tako varujejo vaše roke. Zaradi namestitve motorja so izpušni plini usmerjeni vstran od vas. Za dodatno udobje pa imajo nekateri modeli tudi mehke vložke ročajev.

Cene

Znižani izdelki

Proizvajalec

Tip stroja

Prikaz vseh 57 rezultatov