Tekstilna cev Liano™ Life 1/2″, 25 m – set

60,99  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Vsestranska tekstilna cev v praktičnem kompletu za kratko do srednje zalivanje na srednje velikih do velikih vrtovih
GARDENA Tekstilna cev Liano™ Life 25 m Set je pripravljen za takojšnjo uporabo. Uporabite 25 m dolgo vsestransko tekstilno cev za srednje do velike vrtove ter za kratko in srednje dolgo namakanje.

Pridobite neobvezujočo ponudbo

Tekstilna cev Liano™ Life 1/2″, 25 m – set

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

EAN: 4066407501744 Šifra: 1845520 Kategoriji: ,

Vsestranska tekstilna cev v praktičnem kompletu za kratko do srednje zalivanje na srednje velikih do velikih vrtovih
GARDENA Tekstilna cev Liano™ Life 25 m Set je pripravljen za takojšnjo uporabo. Uporabite 25 m dolgo vsestransko tekstilno cev za srednje do velike vrtove ter za kratko in srednje dolgo namakanje. Poleg 13 mm (1/2") tekstilne cevi komplet vključuje vnaprej sestavljene dele Original GARDENA System, Liano™ stop nastavek za cev, kot tudi Liano™ priključke za cevi, čistilno šobo in dva priključka za pipe. Priključki za pipe se uporabljajo za povezavo Liano™ Life z vašo pipo. Zaradi integriranega reducirnega spoja v enem od dveh odvodnih priključkov je možna povezava s tremi različnimi velikostmi pip. Zahvaljujoč fleksibilni PVC notranji cevi in ​​inovativni zunanji cevi iz odporne tekstilne tkanine Liano™ Life navdušuje s svojim zanesljivim delovanjem. S cevjo lahko udobno manevrirate zahvaljujoč prožnosti, saj se ne zvija in jo je mogoče enostavno voditi okoli ovir. Poleg tega je Liano™ Life do 50 % lažja od običajnih PVC cevi, kar poveča udobje, zlasti pri daljši uporabi. Zahvaljujoč tekstilni tkanini ima cev nedrseč občutek in se dobro poda v roko. Je enostavna in kompaktna za shranjevanje, saj se prilagaja razpoložljivemu prostoru. Lahko jo imate na primer pri roki na polici ali v garaži. Tekstilna cev ima razpočnii tlak 22 barov. Zaradi svoje odpornosti na UV žarke in zmrzal jo je mogoče shraniti tudi na prostem. Tekstilna cev Liano™ Life brez škodljivih snovi ne vsebuje ftalatov (<0,1 %) ter kadmija, svinca in barija (<0,1 %). Pri registraciji na gardena.com/registration v 3 mesecih od datuma nakupa vam GARDENA ponuja 15-letno garancijo proizvajalca na kakovostno cev, ki je izdelana v Evropi. Ustvarjena za skrajnost. Zasnovana za vsakdan. Tekstilne cevi Liano™.