EU70IS VISOKOTEHNOLOŠKI AGREGATI INVERTER

6.289,00  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Stalen razvoj tehnologij omogoča Hondi slediti potrebam svojih uporabnikov. Tako vam lahko ponudimo najmočnejše mobilne inverterske agregate na trgu.

Pridobite neobvezujočo ponudbo

EU70IS VISOKOTEHNOLOŠKI AGREGATI INVERTER

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

EU70ISMOBILNI VISOKOTEHNOLOŠKI AGREGATI INVERTER

Stalen razvoj tehnologij omogoča Hondi slediti potrebam svojih uporabnikov. Tako vam lahko ponudimo najmočnejše mobilne inverterske agregate na trgu. Serijsko so opremljeni s transportnimi kolesi, večjimi posodami za gorivo za daljše delovanje, električnim zagonom. Naši EU modeli visoke tehnologije uporabljajo Eko-plin sistem, s katerim doseženo nizko porabo goriva in podaljšamo delovanje. EU modeli so dodatno izolirani in spadajo med super tihe agregate. Moč in kvaliteta proizvedene energije zadovoljita še tako zahtevne uporabnike. Agregati so primerni tako za domačo kot profesionalno uporabo. Izredno kvalitetna regulacija nam omogoča napajanje elektronskih naprav, izredna moč pa pogon delovnih strojev.

Maksimalna moč:6500 W

Delovna moč:5500 W

Električni tok: 23.9 A

Motor: GX390

Prostornina rezervoarja: 16.5 l

Delovna avtonomija: 5h 15min

Dimenzije (DxŠxV): 85 x 66,6 x 69,9 cm

Masa: 117,8 kg

Hrupnost (7m): 75 dBA

Vtičnice: 2x šuko

Dodatne informacije

Teža20 kg
Proizvajalec

Tip stroja

4-taktni