Vrtna črpalka 3000/4 BASIC

85,99  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Večnamenska črpalka za vse potrebe
GARDENA vrtna črpalka 3000/4 je kompaktna in trpežna, optimalen vstopni model.

Pridobite neobvezujočo ponudbo

Vrtna črpalka 3000/4 BASIC

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

EAN: 4078500049733 Šifra: 901029 Kategoriji: ,

Vrtna črpalka 3000/4 BASIC

Večnamenska črpalka za vse potrebe
GARDENA vrtna črpalka 3000/4 je kompaktna in trpežna, optimalen vstopni model.

Zasnovana je za različna opravila na vrtu, za zalivanje rastlin, povečanje vodnega tlaka, črpanje podtalnice, vodo iz vodovoda, deževnico ali klorirano vodo iz bazena.
Vrtna črpalka 3000/4 pomaga enostavno in učinkovito opravljati vse vrtnarske naloge. Enostavno črpanje vode iz vodnjaka, cisterne ali zbiralnika deževnice v zalivalnik in pršilnik. Lahka, trpežna in kompaktna električna črpalka je enostavna za uporabo in zagotavlja visoko sesalno moč ter visok tlak. Dodatna odprtina za enostavno polnjenje črpalke in izpustni vijak za enostavno praznjenje. Funkcija omogoča izlitje preostale vode, kar pozimi varuje črpalko pred poškodbami zaradi zmrzali. Ergonomsko oblikovan ročaj in lahka zasnova za enostavno prenašanje črpalke po vrtu. Črpalka je na tleh zelo stabilna. Integrirano stikalo omogoča priročno uporabo. Trpežni medeninasti navojni vložek je idealen za trajno namestitev. Dva priložena dvovijačna G1 adapterja omogočata enostavno povezavo z vsemi GARDENA dodatki, kot so sesalne in vrtne cevi. Termično stikalo v primeru preobremenitve izklopi vrtno črpalko. Črpalke GARDENA niso primerne za črpanje slane vode, agresivnih in lahko vnetljivih snovi ali hrane.
Vrtna črpalka 3000/4 je odličen začetek za lajšanje vrtnarskih opravil. GARDENA vodi na področju načrtovanja in izdelave črpalk z zaupanja vrednimi 40 letnimi izkušnjami. Črpalka za občasno uporabo, zlahka upraviči nakup. GARDENA ponuja na črpalko 2 letno garancijo.