Vrtna črpalka 3700/4 BASIC

91,99  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Večnamenska črpalka za vse potrebe

Pridobite neobvezujočo ponudbo

Vrtna črpalka 3700/4 BASIC

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

EAN: 4078500062176 Šifra: 9014-29 Kategorije: , ,

Vrtna črpalka 3700/4 BASIC

Večnamenska črpalka za vse potrebe
GARDENA vrtna črpalka je kompaktna in trpežna, zasnovana je za različna opravila na vrtu, za zalivanje rastlin, povečanje vodnega tlaka, črpanje podtalnice, vodo iz vodovoda, deževnico ali klorirano vodo iz bazena.
Vrtna črpalka pomaga enostavno in učinkovito opravljati vse vrtnarske naloge. Enostavno črpanje vode iz vodnjaka, cisterne ali zbiralnika deževnice v zalivalnik in pršilnik. Lahka, trpežna in kompaktna električna črpalka je enostavna za uporabo in zagotavlja visoko sesalno moč ter visok tlak. Dodatna odprtina za enostavno polnjenje črpalke in izpustni vijak za enostavno praznjenje. Funkcija omogoča izlitje preostale vode, kar pozimi varuje črpalko pred poškodbami zaradi zmrzali. Ergonomsko oblikovan ročaj in lahka zasnova za enostavno prenašanje črpalke po vrtu. Črpalka je na tleh zelo stabilna. Integrirano stikalo omogoča priročno uporabo. Trpežni medeninasti navojni vložek je idealen za trajno namestitev. Dva priložena dvovijačna G1 adapterja omogočata enostavno povezavo z vsemi GARDENA dodatki, kot so sesalne in vrtne cevi. Termično stikalo v primeru preobremenitve izklopi vrtno črpalko. Črpalke GARDENA niso primerne za črpanje slane vode, agresivnih in lahko vnetljivih snovi ali hrane.
Vrtna črpalka je odličen začetek za lajšanje vrtnarskih opravil. GARDENA vodi na področju načrtovanja in izdelave črpalk z zaupanja vrednimi 40 letnimi izkušnjami. Črpalka za občasno uporabo, zlahka upraviči nakup. GARDENA ponuja na črpalko 2 letno garancijo.
Poraba energije 800 W
Največja višina odvajanja: 41 m
Največja višina sesanja: 7 m
Najv. količina pretoka 3700 l/h
Najv. toplota pretečene tekočine 35 °C
Teža 8 kg.