Honda vodna črpalka WH 20

1.144,00  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Slika je simbolična
Honda WH20 vodna črpalka je sinonim za moč in zanesljivost pri črpanju vode. S svojo vrhunsko zasnovo in zmogljivim motorjem bo ta črpalka učinkovito obvladovala vaše potrebe.

Pridobite neobvezujočo ponudbo

Honda vodna črpalka WH 20

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

Šifra: WH20XTEFX Kategorije: , ,

Moč in Kapaciteta za Hitro Delovanje: S svojim motorjem GX160K1, ki ponuja neto moč 3,6 kW, ta črpalka črpa vodo s kapaciteto 500 l/min (30 m³/h). Zmogljiv motor zagotavlja hitro in zanesljivo črpanje.

Robustna Zasnova za Trajnost: S kompaktnimi dimenzijami 52 D x 40 Š x 45 V cm in maso 27 kg je ta črpalka robustna in pripravljena na delo. Njena trpežna konstrukcija zagotavlja dolgotrajno zanesljivost.

Visoka Sesalna Globina in Prilagodljiva Višina Črpanja: Ta črpalka se lahko pohvali s sposobnostjo črpanja vode iz globine 8 metrov in prilagodljivo višino črpanja do 50 metrov. To omogoča črpanje na različnih razdaljah.

Nizka Hrupnost in Enostavno Zaganjanje: Kljub svoji moči ima črpalka nizko hrupnost 91 dBA pri 7 metrih razdalje, kar omogoča tiho delovanje. Ročni zaganjač pa zagotavlja enostaven zagon motorja.

Honda WH20 vodna črpalka je izbira za zahtevne naloge črpanja vode. Ne glede na vaše potrebe, bo ta črpalka zagotovila zanesljivo in učinkovito delovanje.

Avtonomija2h 30min
Blagovna znamkaHonda
Dimenzije (D × Š × V)52 x 40 x 45 cm
Dimenzije priklopov2″
Globina sesanja8 m
Hrupnost (7m)91 dBA
Kapaciteta (l/min)500 l/min
Kapaciteta (m3/h)30 (m3/h)
Masa27 kg
MotorGX160K1
Neto moč motorja3.6 kW
Premer tujkov (mm)Ø 3
Prostornina rezervoarja3,1 l
Skupna višina črpanja50 m
ZaganjačRočni

Dodatne informacije

Teža27 kg
Proizvajalec