Honda vodna črpalka WT30

2.457,00  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Honda WT30 vodna črpalka je zasnovana za obravnavanje večjih trdnih delcev, kot so palice in gramoz, s premerom do 31 mm, brez težav ali poškodb. Zaradi svoje vzdržljivosti in zmožnosti obvladovanja trdnih delcev je idealna za zahtevne gradbene projekte in odvajanje odpadnih vod.

Pridobite neobvezujočo ponudbo

Honda vodna črpalka WT30

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

Šifra: WT30XK4DE Kategorije: , ,

Moč in Kapaciteta za Najzahtevnejše Naloge: S svojim motorjem GX240, ki zagotavlja neto moč 5,9 kW, ta črpalka črpa vodo s kapaciteto 1210 l/min (74,4 m³/h). To omogoča učinkovito črpanje tudi v najzahtevnejših okoliščinah.

Odpornost na Trdne Delce: Honda WT30 je zasnovana tako, da omogoča nemoteno črpanje tudi večjih trdnih delcev, premera do 31 mm, brez zamašitve ali poškodb. To je ključno pri gradbenih projektih in črpanju odpadnih vod.

Robustna in Vzdržljiva za Ekstremne Pogoje: S kompaktnimi dimenzijami 66 x 49,5 x 51,5 cm in maso 61 kg je ta črpalka pripravljena na delo v ekstremnih okoliščinah. Njena trpežna konstrukcija zagotavlja dolgotrajno zanesljivost.

Visoka Sesalna Globina in Prilagodljiva Višina Črpanja: Ta črpalka ima sposobnost črpanja vode iz globine 8 metrov in prilagodljivo višino črpanja do 27 metrov. To omogoča črpanje na različnih razdaljah in globinah.

Nizka Hrupnost in Preprost Zagon: Kljub svoji moči ima črpalka nizko hrupnost 93 dBA pri 7 metrih razdalje, kar omogoča delo v relativnem tišini. Ročni zaganjač pa zagotavlja enostaven zagon motorja.

Honda WT30 vodna črpalka je najboljša izbira za zahtevne gradbene projekte in odvajanje odpadnih vod, zmožna obvladovati trdne delce brez zamašitve ali poškodb. Ne glede na zahtevnost naloge, bo ta črpalka zanesljivo in učinkovito opravila svojo nalogo.

Avtonomija2h 10 min
Blagovna znamkaHonda
Dimenzije (D × Š × V)66 x 49,5 x 51,5 cm
Dimenzije priklopov3″
Globina sesanja8 m
Hrupnost (7m)93 dBA
Kapaciteta (l/min)1210 l/min
Kapaciteta (m3/h)74.4 (m3/h)
Masa61 kg
MotorGX240
Neto moč motorja5.9 kW
Premer tujkov (mm)Ø 28
Prostornina rezervoarja5,3 l
Skupna višina črpanja27 m
ZaganjačRočna

Dodatne informacije

Teža61 kg
Proizvajalec