Micro Drip System Start Set za vrstne zasaditve 15 m

30,49  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

Za zanesljivo kapljično zalivanje zelenjave in občutljivih rastlin – GARDENA Micro-Drip-System Set za vrtne zasaditve (15 m) zagotavlja zanesljivo in varčno namakanje grmičevja, gredic in občutljivih posevkov.

Pridobite neobvezujočo ponudbo

Micro Drip System Start Set za vrstne zasaditve 15 m

*Z oddajo podatkov se strinjate, da se podatki obdelujejo v namen priprave ponudbe in pošiljanja e-novic s strani Pggh d.o.o., Trgovina Lopa.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

EAN: 4078500018289 Šifra: 13010-29 Kategoriji: ,

Za zanesljivo kapljično zalivanje zelenjave in občutljivih rastlin.
GARDENA Micro-Drip-System Set za vrtne zasaditve (15 m) zagotavlja zanesljivo in varčno namakanje grmičevja, gredic in občutljivih posevkov. Vsi sestavni deli so priloženi v kompletu pripravljenem za uporabo. Komplet lahko namestite v samo treh preprostih korakih. Najprej povežete Osnovno napravo 1000 z vrtno cevjo, nato med rastline namestite Kapljalno cev in jo pritrdite s Cevnimi držali. Odslej bodo vaše 15 m dolge vrste s cvetjem ali zelenjavo, kot je npr. paradižnik, preskrbljene z vodo. Kapljalnik je vgrajen v cev na vsakih 30 cm. Pretok integriranih kapljalnikov je 1,6 litra/uro na kapljalnik. Zahvaljujoč funkciji Self-Clean, se samočistilni kapljalniki zaradi labirintne tehnologije ne morejo zamašiti. Micro-Drip-System lahko kadar koli razširite. Z dodatno kapljalno cevjo za namakanje (art. št. 1362-20) lahko komplet razširite na 30 m, z GARDENA Zalivalnim računalnikom pa zagotovite še bolj priročno samodejno namakanje. Micro-Drip-System. Skrb za vaše rastline in vsako dragoceno kapljico. Enostavno in natančno zalivanje, ki prihrani vodo in čas.