Obešalo, posamezno

11,19  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

GARDENA držalo za orodje, je idealen izdelek za prihranek prostora pri shranjevanju combisystem orodja. Shranjuje lahko do 6 orodij in držala. Narejeno je iz kakovostne plastike in se dobavlja z vijaki in vložki za montažo na steno.

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

Pospravljeno, pospravljeno, pospravljeno - za posamično pritrjevanje na steno ali kot dodatno držalo na GARDENA obešalu za ordje

Organizacija je polovica bitke. Uporabite to GARDENA posamezno držalo za namestitev na steno ali kot dodatno držalo na GARDENA obešalu za orodje. Posebej obesite vaše orodje ali razširite GARDENA obešalo z dodatnim držalom. Kakor želite. Posamezno držalo je narejeno iz ojačane plastike. Pocinkani jekleni nosilci s protizdrsno oblogo, omogočajo pritrjevanje držal s premerom od 18 do 40 mm. Gospodinjsko in vrtno orodje, combisystem priključno orodje (metle, grablje, motike, itd.), Original GARDENA system priključne naprave (brizgalke, pršilke, itd.) ali kakšni drugi pripomočki (škarje z obešalno zanko), se lahko shranjujejo na majhnem prostoru in lahko dostopen način. Največja obremenitev posameznega držala je 10 kg. Dobavlja se z vijaki in stenskimi vložki.

Tehnične specifikacije

Št. izdelka3503-20
EAN koda:4078500350303

Dodatne informacije

Teža0,215 kg
Dimenzije22,6 × 15,4 × 15 cm
Proizvajalec