Zalivalnik AquaZoom L

65,99  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

GARDENA AquaZoom L omogoča zanesljivo zalivanje velikih površin. Pravokotni zalivalnik je primeren za površine od 28 do 350 m², omogoča enakomerno in natančno zalivanje, brez luž.

Na voljo po naročilu

Želite dodatne informacije?
EAN: 4078500048118 Šifra: 18714-20 Kategorije: , , , Oznaki: ,

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

Natančno, prilagodljivo in enakomerno zalivanje velikih travnih površin

GARDENA AquaZoom L omogoča zanesljivo zalivanje velikih površin. Pravokotni zalivalnik je primeren za površine od 28 do 350 m², omogoča enakomerno in natančno zalivanje, brez luž. Uživajte v vsakem centimetru poletja. Navduši s številnimi možnostmi nastavitev. Zalivanje želenega območja nastavite z drsniki, nastavit tudi domet med 7 in 21 metri, širino pršenja med 4 in 17 metrov, ter uravnavanje pretoka vode. Zalivate lahko tudi samo eno stran. Pravokotni zalivalnik AquaZoom L bo ohranjal vašo trato v dobri kondiciji. Edinstvena oblika in dve izjemno široki nogi, zagotavljata trdno oporo na tleh.
Visokokakovostni materiali zagotavljajo, da je AquaZoom L odporen na zmrzal in UV sevanje. Voda naravno vsebuje vodni kamen, zato se lahko na šobah zalivalnika pojavijo usedline. Zalivalnik je zasnovan za enostavno vzdrževanje. Šobe iz umetne mase omogočajo enostavno čiščenje, usedline vodnega kamna se odstrani s prsti. Zalivalnik AquaZoom L ima priključek za vodo z integriranim filtrom iz nerjavnega jekla, ki preprečuje vdor umazanije in ujame delce umazanije. Vodni priključek odstranite, filter sperete pod tekočo vodo, in znova bo pretočen in čist. Potrditev kakovosti s 5 let garancije, ter žig Made in Germany, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo.
Tehnične specifikacije
Št. izdelka 18714-20
EAN koda: 4078500048118
Specifikacije
Gardena garancija 5 leta garancije

Dodatne informacije

Teža 2 kg
Proizvajalec

Odpri pogovor
💬 Potrebujete pomoč?
Ta Zalivalnik AquaZoom L je lahko vaš že za 65,99 €! Potrebujete ponudbo? Pišite nam.