Zalivalnik AquaZoom S

41,69  z DDV

Cena velja samo za spletni nakup

GARDENA AquaZoom S omogoča zanesljivo zalivanje trate. Primeren je za površine od 9 do 150 m², omogoča enakomerno in natančno zalivanje, brez luž.

Na voljo po naročilu

Želite dodatne informacije?
EAN: 4078500048071 Šifra: 18710-20 Kategorije: , , , Oznaki: ,

Potrebujete servis stroja? Pišite nam na trgovina@lopa.si.

Natančno, prilagodljivo in enakomerno zalivanje manjših travnih površin

GARDENA AquaZoom S omogoča zanesljivo zalivanje trate. Primeren je za površine od 9 do 150 m², omogoča enakomerno in natančno zalivanje, brez luž. Uživajte v vsakem centimetru poletja. Številne nastavitve pršenja, se prilagodi enostavno z drsniki. Omogoča nastavitev dometa med 3 in 15 metri, širino pršenja med 3 in 10 metrov, ter možnost zalivanja samo ene strani. Fina nastavitev je možna z uravnavanjem pretoka vode. Edinstvena oblika in dve široki nogi omogočata stabilno postavitev trdno na tleh. Edinstveno oblikovanje za bleščeč in moden videz.
Visokokakovostni materiali zagotavljajo, da je AquaZoom S odporen na zmrzal in UV sevanje. Zalivalnik je zasnovan za enostavno vzdrževanje. Šobe iz umetne mase omogočajo enostavno čiščenje, usedline vodnega kamna se odstrani s prsti. Zalivalnik AquaZoom S ima priključek za vodo s filtrom iz nerjavnega jekla, ki preprečuje vdor umazanije. Odstranljiv priključek za vodo z integriranim filtrom sperete pod tekočo vodo, da bo zopet pretočen in čist. Potrditev kakovosti s 5 let garancije, ter žig Made in Germany, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo.
Tehnične specifikacije
Št. izdelka 18710-20
EAN koda: 4078500048071
Specifikacije
Gardena garancija 5 leta garancije

Dodatne informacije

Teža 2 kg
Proizvajalec

Odpri pogovor
💬 Potrebujete pomoč?
Ta Zalivalnik AquaZoom S je lahko vaš že za 41,69 €! Potrebujete ponudbo? Pišite nam.