Žage

Baterijske, električne in motorne žage

Nudimo vam verižne žage najvišje kvalitete. Med drugim najdete tudi največjo ponudbo žag znamke HUSQVARNA, zbrano na enem mestu. Možnost preizkusa in ogleda v trgovini Lopa.

Vsak gozdar ve, da je poleg varovalne opreme pri delu v gozdu najpomembnejša motorna žaga. V trgovini Lopa se želje gozdarjev vedno uresničijo. Motorne žage, ki jih imamo stalno na zalogi zagotavljajo najvišjo možno izbiro in tudi testiranje. Najbolj prodajana motorna žaga v trgovini Lopa je motorna žaga Husqvarna.

Naš asortiman obsega vse, od manjših modelov za domačo občasno rabo do velikih in robustnih profesionalnih žag, kakor tudi žag za sečnjo, kleščenje in pripravo kurjave. Motorna žaga Husqvarna je partner na katerega se lahko zanesete v vseh pogojih dela. Za nas je samoumevno – medsebojna skrb za naravo je naša prednostna skrb. Skupaj imamo moč, da zmanjšamo obremenitev  okolja.

Nature Motorne žage Husqvarna se ponašajo z edinstveno motorno tehnologijo X-TORQ®, ki omogoča manjšo porabo goriva in tako zagotavlja manjše emisije izpušnih plinov v skladu z najstrožjimi svetovnimi predpisi in zahtevami.

Husqvarna motorne žage za učinkovito delo

Zavedamo se, da pomeni varno in sigurno delo v gozdarstvu vse. Husqvarna motorne žage vam omogočajo, da delate varno in fleksibilno ter samozavestno v vseh pogojih dela. S kombiniranim čok/stop stikalom je zagon žage enostavnejši, saj preprečuje, da bi ob zagonu “zalili” motor.  Zahvaljujoč centrifugalnemu sistemu čiščenju zraka se obraba motorja zmanjša, intervali za čiščenje filtra zraka pa se podaljšajo. SmartStart® pa pomeni, da se upor na zaganjalno vrvico zmanjša do 40%. Vse te funkcije pa vam omogočajo hiter zagon stroja z najmanjšim naporom. Tudi brez goriva je mogoče žagati.

Električna motorna žaga Husqvarna za moderno gozdarstvo

Akumulatorske žage Husqvarna so visoko učinkovite saj jih poganjajo 36V Li-ion akumulatorji. V kombinaciji s posebej razvitimi motorji brez krtačk dobite stroj, ki je enako zmogljiv kot primerljiv stroj z bencinskim motorjem. Na kratko – zelo tiha, učinkovita in lahka verižna žaga, vam je na razpolago v naši trgovini.

Zelo je pomembno, da se motorna žaga redno servisira v trgovini Lopa, kar pripomore k dolgi življenjski dobi motorne žage. Z rednim servisiranjem zmanjšamo nepotrebne stroške, ki bi nastali zaradi zamašenih filtrov in poškodovanih motorjev.

Cene

Znižani izdelki

Proizvajalec

Tip stroja

Uporaba

Prikaz vseh 68 rezultatov